Тесто Херб

Марка: Cvetita Herbal

Код: cvetitaherbal

Налично: В наличност

Цена: 29.00 лв.
Количество:

Тесто Херб – Сминдух течен екстракт:

Повишава естествените нива на тестостерона.
Стимулира обмяната на веществата.
Нормализира нивата на кръвната захар.
Има общо стимулиращо действие.
Екстремно повишава либидото.
Успешно се комбинира с други хранителни добавки.
Подобрява цялостните спортни резултати.
Повишава силата по естествен начин.
Подобрява усвояването на креатина.
Блокира излишните нива на естроген в мъжкия организъм.
Подпомага за намаляването на холестерола в кръвта.
Спомага за поддържане на захарния метаболизъм.
Полезен за стомаха.


Тесто Херб

Билката сминдух  се характеризира с високи, не само вкусови, но и лечебни свойства  и днес все по – успешно се прилага с лечебна цел. Сминдухът е богат източник на стероидни сапонини и алкалоиди. Благодарение на тези характеристики, ежедневният му прием може трайно да спомогне в цялостната грижа за поддържане на здраво и стегнато тяло.

Тесто Херб е водно-етанолов екстракт от сминдух (семе). Основното му действие е, че благоприятства процеса на регулиране и нормализиране нивата на мъжки хормони в тялoто.  Подпомага тези процеси, които са отговорни за  естественото производство на тестостерон в организма. Течният екстракт спомага за постигането на здравословен баланс на хормони, като по този начин допринася за развитието на тялото и повишаване на самочувствието.

Защо е важен хормоналния баланс за правилното функциониране на човешкия организъм?

Хормоналният баланс, всъщност стои в основата на поддържането на здрав дух в здраво тяло. Когато нивата на мъжки хормони са в норма, тогава организмът е в равновесие и всички процеси в тялото протичат балансирано и с лекота. По този начин се постига здраво, стегнато и красиво тяло. Това води след себе си добро настроение и лично самочувствие. Те от своя страна са предпоставка за добро състояние на духа, здрава нервна система и увереност в себе си. Получава се завършен кръг, който води до трайно подобряване на цялостния жизнен статус и стои в основата на един пълноценен начин на живот.

Тесто Херб има благоприятен ефект  и върху други процеси в тялото.

Основни ползи за организма от приема на Тесто Херб:

Увеличава секрецията на инсулин. Така понижава нивата на кръвна захар. А това го прави подходящ за употреба от хора в преддиабетни и диабетни състояния.
Стимулира действието на хормоните в тялото. Така действа като естествен афродизиак за повишаване на либидото при двата пола.
Подпомага храносмилането, има благоприятно действие при стомашни раздразнения и проблеми на храносмилателния тракт.
Подобрява обмяната на веществата, освобождава черния дроб от процес на застой.
Има антисептично действие, което облекчава организма при бронхити и проблеми на дихателните пътища.
Спомага за понижаване на кръвното налягане.
Как Тесто Херб влияе при мъжа?

Тесто Херб по естествен начин подтиска производството на ензима ароматаза, който е отговорен за превръщането на тестостерона в естроген. Също така има и доказано въздейсвие върху намаляването на 5-алфа редуктазното действие –  или с други думи, превръщането на  тестостерон в дихидротестостерон. По този начин, най-общо казано, екстрактът от сминдух повишава собствените нива на тестостерон. Така  значително се повишава енергията, либидото и издръжливостта. Тесто Херб е подходящ за подобряване на репродуктивните функции при мъжете. Това го прави незаменим помощник за хората не само в напреднала възраст, но и за всички хора с напрегнато и стресово ежедневие, както и за всички активно спортуващи.

Ползите от Тесто Херб за спорта:

Тесто Херб покачва собственото ниво на тестостерон, което в спорта има основно значение за увеличване на енергията и издръжливостта, подобряване на спортните постижения и постигането на здраво, атлетично и натурално тяло. Освен това течният екстракт, може да спомогне за контролиране на инсулиновите нива в организма. А тези нива, от своя страна, са определящи за транспортирането на веществата до мускулите, тяхното усвояване и обмяната на веществата.

Прием:

Два пъти на ден по 3 мл след храна. За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца. След период на почивка от 2 седмици, цикълът може да се повтори.

Внимание: Да не се използва от хора, приемащи лекарства за понижаване нивата на кръвна захар или такива за забавяне съсирването на кръвта, тъй като сминдухът притежава същите свойства и може да доведе до нежелани реакции.

 

Полезна информация
Тегло 0.300 kg
Размери 0.5 x 0.5 x 15 cm
Разфасовка 100 ml.
Състав Водно-етанолов екстракт от сминдух семе.
Съдържаниe Активно вещество сминдух в 1ml. – 110mg. (11%).
Препоръчителен дневен прием 2 пъти на ден по 3ml. след храна. Може да се разтвори във вода или плодов сок.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза. *Да не се превишава препоръчителната девна доза.
*Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
*Да се съхранява на места недостъпни от малки деца.
*Продуктът не е лекарствено средство а хранителна добавка.