Тесто Херб 60 таблетки

Марка: Cvetita Herbal

Код: cvetitaherbal

Налично: В наличност

Цена: 25.00 лв.
Количество:

TESTO HERB :
Повишава естествените нива на тестостерона.
Стимулира обмяната на веществата.
Нормализира нивата на кръвната захар.
Има общо стимулиращо действие.
Екстремно повишава либидото.
Успешно се комбинира с други хранителни добавки.
Подобрява цялостните спортни резултати.
Повишава силата по естествен начин.
Подобрява усвояването на креатина.
Блокира излишните нива на естроген в мъжкия организъм.
Подпомага за намаляването на холестерола в кръвта.
Спомага за поддържане на захарния метаболизъм.
Полезен за стомаха.


Тесто Херб

Тесто Херб е екстракт от пресовано семе от сминдух за повишаване нивата на тестостерон и екстремно повишаване на либидото. Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена суровина.

Сминдухът е растение известно от дълбока древност, нееднократно споменавано от Хипократ. Растението било използвано в Китай и древен Египет.
В днешно време сминдух се отглежда почти в цяла Европа. Огромни плантации със сминдух има в Индия, Китай, Етиопия, Мароко и Аржентина.

Богатите на витамини и минерали семена играят важна роля
в укрепването на организма.

Сред ценните компоненти на химическия състав на сминдух са :
влакна, витамини (С, В1, В2), фолиева киселина, рутин, флавоноиди, фитостероли, антиоксиданти, танини, лецитин, холин, минерали и соли на желязо, фосфор, калий, калций, магнезий, натрий , цинк и арсен.

Сминухът действа върху целия организъм като общоукрепващо, тонизиращо и възстановяващо средство. Противовъзпалителните свойства помагат при лечението на много заболявания, а съдържанието на антиоксиданти действа благоприятно на кръвоносната система.

Семената от сминдух съдържат голямо количество фитостероли – вещества притежаващи свойства от хормонален характер. Едно от тези вещества е диосгенинът, който въздейства на женския организъм като естроген.

Сминдухът се смята за силен афродизиак, който се използва за усилване на сексуалната сила и възможности.

Свойства на сминдуха:

Контролира нивата на захар в кръвта;
Антипаразитно свойство;
При анемия;
Подобрява състоянието на венците;
Усилва сексуалната сила.
Втечнява секрета в бронхите и белите дробове;
Тесто Херб таблетки е продукт, произведен по специална технология – чрез студено пресоване на семената на сминдуха. По този начин в готовия продукт се запазват активни, всички полезни вещества от билката. Основното действие на Тесто Херб  таблетки е, че благоприятства процеса на регулиране и нормализиране нивата на хормоните в тялото, и при двата пола. Така Тесто Херб  спомага за постигането на здравословен баланс на хормони, като по този начин допринася за развитието на тялото и духа.

Защо е важен хормоналния баланс за правилното функциониране на човешкия организъм?

Хормоналният баланс, всъщност стои в основата на поддържането на здрав дух в здраво тяло. Когато хормоналните нива са в норма, тогава организмът е в равновесие и всички процеси в тялото протичат балансирано и с лекота. По този начин се постига здраво, стегнато и красиво тяло. Това води след себе си добро настроение и лично самочувствие. Те от своя страна са предпоставка за добро състояние на духа, здрава нервна система и увереност в себе си. Получава се завършен кръг, който води до трайно подобряване на цялостния жизнен статус и стои в основата на един пълноценен начин на живот.

Тесто Херб в таблетна форма има благоприятен ефект и върху други процеси в тялото.

Основни ползи за организма от приема на Тесто Херб таблетки:

Увеличава секрецията на инсулин. Понижава нивата на кръвна захар. А това го прави подходящ за употреба от хора, в преддиабетни и диабетни състояния.
Стимулира действието на хормоните в тялото. Така действа като естествен афродизиак за повишаване на либидото при двата пола.
Подпомага храносмилането, има благоприятно действие при стомашни раздразнения и проблеми на храносмилателния тракт.
Подобрява обмяната на веществата.
Подобрява апетита, в комбинация с това, че е богат на желязо е подходящ при анемия.
Има антисептично действие, което облекчава организма при бронхити и проблеми на дихателните пътища.
Спомага за понижаване на кръвното налягане.
Как Тесто Херб влияе при мъжа?

Най-общо казано, Тесто Херб  повишава собствените нива на тестостерон в мъжкия организъм. Така  значително се повишава енергията, либидото и издръжливостта. Тесто Херб  е подходящ за подобряване на репродуктивните функции при мъжете. Това го прави незаменим помощник за хората не само в напреднала възраст, но и за всички хора с напрегнато и стресово ежедневие, както и всички активно спортуващи.

Полза от Тесто Херб за женското здраве и красота:

Облекчение при инфекциозни и възпалителни заболявания;
Нормализира менструалния цикъл;
Възстановяване на организма след раждане;
Афродизиак;
Увеличава растежа на косата.
Ползите от Тесто Херб таблетки за спорта:

В активният спорт, от основно значение, е процеса на транспортиране на вещества до мускулите. Инсулинът е основния хормон, който отговаря за протичането на този процес. Тесто Херб повишава нивата на инсулин в организма по естествен път, като така ускорява транспортирането на вещества до мускулите. Освен това спомага за усвояването на креатин, до такава степен, която е постижима само чрез прием на високи количества въглехидрати. Тесто Херб таблетки позволява на  мускулната тъкан да усвои креатина напълно, без излишен въглехидратен прием. Идеален вариант за хора на ниско-калориен въглехидратен режим, целящи покачване на муслулна маса, без излишни мазнини.

Прием:

Два пъти на ден по една таблетка след храна.

*Да не се използва от хора, приемащи лекарства за понижаване нивата на кръвна захар или такива за забавяне съсирването на кръвта, тъй като сминдухът притежава същите свойства и може да доведе до нежелани реакции.

 

 

Полезна информация
Разфасовка 60 таблетки
Състав Сминдух семе
В една доза Сминдух семе активно вещество – 500mg.
В дневна доза Сминдух семе активно вещество – 500mg.
Препоръчителна дневен прием Два пъти на ден по 1 таблетка след храна.