Free Life Acetyl L-CARNITINE / Ацетил Л-карнитин

Марка: Free Life

Код: freelife

Налично: В наличност

Цена: 25.00 лв.
Количество:

Отслабване без спортХранителна добавка за отслабване, за мускулна маса
Ацетил Л-карнитин подпомага процеса на бързо и ефективно транспортиране и изгаряне на подкожните мазнини. Много подходящ е при диети с намален прием на въглехидрати за по-добро използване на мазнините като енергия

ЗА КАКВО Е ACETYL L-CARNITINE/АЦЕТИЛ Л-КАРНИТИН

Ацетил Л-Карнитин e хранителна добавка, която се препоъчва за:

Отслабванеи  „горене”на подкожните мазнини безтренировки
За нервната система
За добри нива на тестостерона и подпомагане на сперматогензезата


КАК ПОМАГА ACETYL L-CARNITINE/АЦЕТИЛ Л-КАРНИТИН

1. Отслабване и „горене” на подкожни мазнини без спорт
Ацетил Л-Карнитин подпомага процеса на бързо и ефективно транспортиране и  изгаряне на подкожнимазнини.Много подходящ е при хранителни режими с намален прием на въглехидрати за по-добро използване на мазнините като енергия.Тези му предназначения са благодарение на основната функция на Ацетил Л-карнитин,  като преносител на дълговерижните мастни киселини в митохондриите. Там те служат като "гориво" за енергия, нужна на организма. Предимството на Ацетил Л-карнитина е, че за да започнете да „ горите” мазнини не е необходимо да извършвате физичкеско усилие за разлика от стандартния Л-карнитин. Също така той започва да работи до 15минути след приема му, което повечето хора усещат като затопляне на тялото. Така вие ще накарате тялото ви да отслабва дори да нямате възможност да спортувате или не  обичате спорта като цяло.

2. За нервната система
Ацетил Л-Карнитинима способността да преминава през кръвно-мозъчната бариера и да подпомага физиологичната дейност на мозъка и неговите функции (внимание, концентрация и памет) благодарение на участието му в синтеза на определени невротрансимитери (ацетилхолин). Подпомага нервната регенерация и повишава производството на енергия в мозъчните клетки.

3. За добри нива на тестостерона и подпомагане на сперматогенезата
Ацетил Л-карнитин играе ключова роля в поддържане нормални нива на тестостерона и процесите на образуване и развитие на сперматозоидите (сперматогенеза), спомагайки за правилното съзряване и правилната морфология на сперматозоидите и поддържайки тяхната жизненост.


КАКВО СЪДЪРЖА ACETYL L-CARNITINE/АЦЕТИЛ Л-КАРНИТИН В ЕДНА КАПСУЛА:

Acetyl L-carnitine  500mg

Ацетил Л-карнитин 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ:

По 1 капсула три пъти дневно  приети с вода или според препоръката на специалист.

ЗАЩО ACETYL L-CARNITINE/ Л- КАРНИТИН НА FREE LIFE:

работим с най-добрия европейски  доставчик на суровини осигуряващ еднакво качество  на всяка партида.
количеството ацетил л-карнитин в капсулата отговаря на етикета
разработената от нас специална комбинация (състав и съотношение) от  помощни вещества предпазва от разпадане  на основната субстанция (ацетил Л-карнитин), гарантиращо максималното й ефективно действие до края на срока за годност на продукта.
ниската крайна цена