Free Life Linea / Линеа

Марка: Free Life

Код: freelife

Налично: В наличност

Цена: 32.00 лв.
Количество:

Справяне с всички форми на целулит и отслабване. Хранителна добавка за отслабване, за премахване на целулит
Линеа е формула без аналог благодарение на уникалните си действия , възстановяващи всички нарушени процеси при целулит. Акцентирано подпомага отслабването в проблемните зони с мастни натрупвания и целулит

ЗА КАКВО Е LINAEA/ЛИНЕА

Линеа е хранителна добавка, която се препоръчва за:

Целулит и отслабване


КАК ПОМАГА LINAEA/ЛИНЕА

1. Целулит и отслабване
Линеа е хранителна добавка без аналог  създадена с цел справяне с всички форми на  целулит, превенция на развитието муи отслабване без йо-йо ефект.Акцентирано подпомага отслабването в проблемните зони с мастни натрупвания и целулит.Въздейства благоприятно и хармонизиращо на всички засегнати от целулита системиблагодарение на уникалните си действия:

  • балансира обменните процеси (по-ефективно горене на подкожните мазнини)
  • възстановява и ускорява лимфния ток (лимфен дренаж)
  • диуретично отвежда задържаните извънклетъчно течности и така елиминира и отпадните  продукти от депата с целулит и тялото ви като цяло.
  • подобрява микроциркулацията в участъците с нарушено кръвоснабдяване
  • укрепва капилярите и лимфните съдове и намалява "излизането" на вода извън тях.
  • намалява възпалителните процеси в хиподермата и оттам разрастването на съединителната тъкан, което е причина за проблема "портокалова кожа".
  • почиства и подобрява еластичността и тургора на кожата като я прави много гладка и чиста.
  • подпомага очистването на тънките и дебелите черва(нежен лаксатив)

Всички тези действия ще помогнат да  отслабнете лесно и ефективно без да изпитате никакви неприятни странични ефекти и йо-йо ефект.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ:

По 2 капсули  два пъти дневно  приети с вода или според препоръката на специалист. Приема се минимум един месец,а за да има дълготраен ефект продължителността на приема трябва да бъде 3 месеца.

ЗАЩО LINAEA/ЛИНЕА НА FREE LIFE:

Линеа е без аналог на пазара за един толкова често срещан проблем, който в много случаи се премахва. Линеа  е ефективна за всички форми на целулит, което я прави сигурно оръжие в борбата срещу целулита и отслабването. Въздейства  дълготрайно и не е свързано с йо-йо ефект.


КАКВО СЪДЪРЖА LINAEA/ЛИНЕА В ЕДНА КАПСУЛА:
Extr. Siccum Folium Betula Pendulae 100mg
Екстракт от лист на бреза
Extr. Galium Verum 100mg
Екстракт от еньовче
Extr. Radix Taraxacum officinale 60mg
Екстракт от корен на глухарче
Extr. Equisetum arvense L. 70mg
Екстракт от полски хвощ
Extr. Radix Arctium Lappa) 50mg
Екстракт от репей
Extr. Radix Zingiber officinale 30mg
Екстракт от корен на джинджифил


ЗА ОТДЕЛНИТЕ СЪСТАВКИ В СЪСТАВА НА LINAEA/ЛИНЕА

Лист от бреза: При целулит елиминира задържани извънклетъчно течности в организма и подобрява отделянето на вода от бъбреците.

Еньовче: Подобрява лимфния отток като елеминира задържаните отпадни продукти от метаболизма на клетките - междуклетъчно и в депата.

Корен на глухарче: Има диуретично и жлъчегонно действие, което подпомага елеминирането на отпадни продукти от черния дроб. Действа като нежен лаксатив.

Полски хвощ: Има слаб диуретичен  ефект. Полският хвощ е един от най-богатите източници на натурален силиций. Той участва в изграждането на съединителната тъкан (колаген и еластин) в тялото. Силиций е ценно средство за добрия вид на кожата и косата - укрепването и еластичността им. Полски хвощ съдържа салицилати, които имат противовъзпалителен ефект върху съединителната тъкан. Разрастването на съединителната тъкан при целулит е следствие на възпалителен процес в хиподермата.

Kорен на репей: Основното му действие е подобрение на обмяната на клетките и детокс на кръвта. При целулит обмяната на ниво клетка е нарушена и забавена .

Kорен на джинджифил: Има съдоразширяващо действие върху малките кръвоносни съдове. Разрастването на съединителна тъкан в хиподермата нарушава кръвоснабдяването, което води до затрудняване на храненето на клетките.