HAYA LABS ZMA 90 Caps.

Марка: Haya labs

Код: 00292

Налично: В наличност

Цена: 31.00 лв.
Количество:

HAYA LABS ZMA 100 Caps.
 
HAYA LABS ZMA е патентована комбинация от цинк, магнезий и витамин B6, която повишава силата и издръжливостта и осигурява незаменима подкрепа за цялото тяло.

 
Предимства:
 
Осигурява необходимата доза цинк и магнезий
Увеличава произвдоството на тестостерон и  IGF-1
Стимулира растежа на мускулна маса
Подпомага възстановяването
Увеличава силата и издръжливостта
 
Пълноценната комбинация от цинк, магнезий и витамин B6 повишава нивата на тестостерон и инсулино-подобен фактор на растежа. Тя увеличава мускулната сила и издръжливост, насърчава растежа на мускулна маса, подпомага здравословната почивка и съкращава времето за възстановяване на мускулната тъкан след интензивно натоварване. 
 
Цинк е изключително ценен минерал, необходим елемент за здравословен растеж на клетките, качествено възстановяване на тъканите и правилна имунна функция на организма.
 
Магнезий участва в множество ензимни функции и съдейства за поддържане на електролитния баланс в тялото. Той участва в производстовото на енергия и подпомага правилната нервно-мускулна функция.
 
Формулата е обогатена с витамин B6 за максимално усвояване на активните съставки. 
 
Дефицит на цинк и магнезий се наблюдава най-често при спортисти, подложени на интензивно физическо натоварване. Недостигът на минерали може да доведе до мускулна слабост, умора и по-бавен растеж на мускулна тъкан.
 
 
Препоръчителен дневен прием: Приемайте 2 капсули дневно преди хранене, 30-60 минути преди лягане.
 
 
Сила, мощ и издръжливост по време на всяка тренировка с HAYA LABS ZMA – поръчай сега!