SUPERHUMAN ПРОТЕИНОВ ЛЕШНИКОВ ТАХАН – ШОКОЛАД

Марка: Superhuman

Код: superhuman

Налично: В наличност

Цена: 14.90 лв.
Количество:

Възможно ли е да заместим любимата на всички ни Нутела със също толкова вкусно изкушение и същевременно да приемем само полезни и здравословни хранителни вещества?

ДА ! Вече е възможно с Протеиновият Лешников Тахан на Superhuman !!!

Със своите 30гр белтъчини на 100гр продукт, 8гр фибри, 45гр ненанистени мазнини и нито грам добавена захар Протеиновият Лешниковият Тахан на Superhuman е отличен избор за почитателите на здравословното хранене от всяка възраст и пол. Отличава се със силен аромат, който се усеща още с отварянето на капачката. След аромата следва и наситеният вкус на лешници и шоколадов проетеин, събрани в гъста, кремообразна форма, която подсилва многократно желанието за консумация. Съчетаващ невероятен вкус и меко усещане, той е не само здравословна храна, но и блажено усещане за сетивата.

Протеиновият лешников тахан е изключително богат на :

– Висококачествени белтъчини –собствени и и добавени такива от най-високо качество суроватъчен протеин изолат

– Мононенаситени мастни киселини и основни мастни киселини, които помагат за понижаването нивата на лошия холестерол и съответно благоприятстват увеличаването на добрия холестерол. Тези мазнини са есенциални за метаболизма и енергоснабдяването на тялото, както и за функцията на сърцето.

– Фибри, благоприятстващи доброто храносмислане.

– Витамини /като витамин Е/ и минерали като магнезий, фосфор, цинк, манган, калий, калций, мед, желязо и селен. Изкючително полезни и подсилващи имунната система.

– Фолиева киселина, особено важна за бременните жени /за развитие на централната нервна система на плода/. В 100 гр. пресни ядки се съдържат над 100 mg. Препоръчват се също при бронхити, болки в ставите, хронична умора, нервно напрежение, както и след инфекциозни заболявания.

 

ТЕГЛО 0.250 kg.


ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ В 100 Г
Енергийност: 591 kcal / 2475 kJ

Белтъчини: 30 г (от които суроватъчен протеин 18 г) 

Въглехидрати: 15.4 г (от които фибри 7.94 г)

Мазнини: 49.6 г (от които наситени 4.5 г)

Натрий: 48 мг

Съдържание: 80% лешници,20% суроватъчен протеин изолат ( с шоколадов вкус ) . Без добавени сол и захар. Алергени – лешници.